Misioni jone eshte qe klientet tane te kenaqen aq shume sa te behen kliente te pandashem, sic jane bere shume kliente jo vetem nga Vlora apo rrethet prane saje, por edhe nga Tirana, Korca, Pogradeci, Elbasani, Shkodra, Kosova, Maqedonia .

Nje ushqim i shendetshem dhe i shijshem ne zonen me te bukur te Vlores!

Marrim përsipër prentoime për festa të ndryshme familjare

Opening Hours

Monday

07-00

Tuesday

07-00

Wednesday

07-00

Thursday

07-00

Friday

07-00

Saturday

07-00

Sunday

07-00