Të kënaqim shijet e konsumatorit…. duke iu ofruar cilësin më të lart me cmimin më të mirë të mundshem….

Supermarket Haso është rrjeti më i madh i marketeve në Vlorë Ofrohet e gjithë gama ushqimore si dhe artikuj industrial Gjithashtu supermarket Haso në trasballkanike ofrohet shitje për të gjithë supermarketet, baret, restorantet, hotelet, etj, si dhe çmime preferenciale për blerjet me koli. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tanë të kontaktit.

Opening Hours

Monday

07-22:30

Tuesday

07-22:30

Wednesday

07-22:30

Thursday

07-22:30

Friday

07-22:30

Saturday

07-22:30

Sunday

07-22:30

Kontakto Shitësin