Vizioni yne
Logo e shkolles PerlaTë njohësh jetën e një shkolle duhen shumë vite. Kur njeh zanafillën e saj, fëmijërinë, pjekurinë, shpreson dhe beson shumë te ajo shkollë. Në 15 vitet e ekzistencës së saj, Shkolla Jopublike Perla, ka patur dhe ka mision, ofrimin e nje sherbimi cilesor arsimor, edukimin si dhe gjithçka që vjen për të mirën e Njeriut- nxënës, mësues, qytetar!

SYNIMI KRYESOR I SHKOLLES

I. Ruajtja e nivelit shkencor te nxenesve te shkolles ne perqindje dhe cilesine e vitit te kaluar shkollor.

II. Te arrijme rezultate shume te larta ne takimet lokale , olimpiada, konkurse dhe veprimtari te tjera.

Keto synime do te realizohen nepermjet ketyre objektivave:

Forcim i metejshem i besimit te komunitetit te shkolla dhe mesuesit tane.

Forcimi i marredhenieve te respektit mesues nxenes.
Seriozitet dhe profesionalizem ne oren e mesimit.
Forcimi i punes me nivele ne mesim dhe konsultime.
Zhvillimi sistematik dhe serioz i konsultimeve.
Pune e diferencuar me nxenesit talent ne konkurse dhe olimpiada.
Forcimi i marredhenieve me prinderit e nxenesve

Nepermjet kontaktit te vazhdueshem me prinderit te punohet per zgjidhjen e problemeve edukative, orarit te pergatitjes se mesimeve dhe frekuentimit sistematik. Çdo mungese te justifikohet nga prinderit ( Te punohet per librin personal te mungesave te nxenesve).
Bisede te vazhdueshme te psikologut me mesuesit dhe prinderit per permirsimin e komunikimit me nxenes e mesues.
Te sigurohet pjesemarrja sa me e larte (100%) e nxenesve ne oren e mesimit.

Duke e nxitur nxenesin ne pune te pavarur individuale.
Duke e nxitur nxenesin ne punen ne grup.
Duke perdorur sa me shume mjete didaktike nga mesuesit dhe nxenesit.
Rizgjimi dhe rikthimi i pasionit per misionin e mesuesit qe do te arrihet:

Me nje pune te perbashket midis mesuesve, drejtueseve, Drejtorise Arsimore dhe psikologut te shkolles.
Rritja e autoritetit, dinjitetit, ngritjes profesionale dhe nxitjes se aftesise se mesuesit.
Permirësimi i vazhdueshem i cilesise se drejtimit te shkolles.

Address

Our Address:

VLORE RRUGA E PAQES

GPS:

40.4764902, 19.4870952

Telephone:

-

Email:

-