SARA FLOWERS

DYQAN LULESH NATYRALE

Zbukurime ambientesh, zyrash, biznesi, evenimente të dryshme.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat tanë të telefonit ose në Adresën:

Posta e Çoles,  Rruga Osmën Haxhiu

Ne ju shoqërojmë në ditët dhe evenimentet tuaj më të bukura. Dashuria, respekti, përkushtimi dhe besimi tingëllojnë me bukur kur shprehen me Lule Natyrale

Opening Hours

Monday

07-22:00

Tuesday

07-22:00

Wednesday

07-22:00

Thursday

07-22:00

Friday

07-22:00

Saturday

07-22:00

Sunday

07-22:00