Sallon Klodi ka një eksperiencë 15 vjeçare në fushën e parukerisë dhe zbukurimeve të femrave. Klodi është e specializuar në make up profesional dhe make up stilime modelesh nusesh, lyerje flokësh me produkte profesionale dhe më cilësore në treg si Schwarzkopf, revlon,acuarel etj. Prerje dhe krehrje profesionale dhe jo vetëm. Sallon Klodi është i përkushtuar ndaj krijimtarisë në fushën e bukurisë duke kombinuar profesionalizmin me cilësinë më të lartë ndaj shërbimit të klientit. Vizita në Sallon Klodi do ju mbushi me ngrohtësi, dashamirësi dhe rezultate të mrekullueshme. Mos hezitoni rezervoni një takim dhe ejani në Sallon Klodi për një ekperiencë magjike në botën e bukurisë.

Opening Hours

Monday

08:00-21:00

Tuesday

08:00-21:00

Wednesday

08:00-21:00

Thursday

08:00-21:00

Friday

08:00-21:00

Saturday

08:00-21:00

Sunday

08:00-21:00