Proper Pizza është biznes i cili merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave dhe daton qysh nga viti 2002.

Një piceri me stil italian dhe precizitet Gjerman ku emri i thot të gjitha. Proper Pizza është brendi i parë dhe i vetëm Kosovar që është përhapur si brenda ashtu edhe jasht kufinjëve të Kosovës: Tiranë-Shqipëri, Shkup-Maqedoni, Graz-Austria, Auckland-Zeland të re dhe vazhdon të përhapet në shtetet tjera të Evropës dhe së shpejti në Amerik.

Produkti ynë final është kombinim i brumit të freskët ditorë, sosit të domateve që është përzier me erëza dhe djath që i japin një aromë speciale dhe shije që e bënë kuptimplot emrin tonë Proper.

Koncepti ynë është i thjesht: kuzhinë e hapur për transparenc ndaj konsumatorëve tanë, duke ofruar vetëm përbërësit më të mirë të mundshëm. Proper Pizza ka për qëllim të ofroj shërbimet më të mira për klientët tanë si përbrenda, ashtu edhe për dërgesat nëpër shtëpi.