“PLANTA Laborator ju paraqet një metodologji të re dhe inovative për diagnozat laboratorike.
Bazuar në studimet e fundit shkencore, laboratori ynë aplikon metodika ndërkombëtare për diagnostikimin klinik të të gjitha patologjive që përbëjnë një problem në aspektin optimal të ekuilibrave anatomik.
Saktësia e analizave nuk bazohet vetem në inovacionin e larte teknologjik por edhe në rrënjët e thella të përgatitjes në sektorin laboratorik të personelit, që operon me kohë të plotë në strukturat e Laboratorit PLANTA. Përgjegjësi i departamentit dhe ekspert në matjet klinike paraqet një përgatitje profesionale dhe shkollim universitar dhe post-universitar në sektorin e biomjekësisë në Universitetin e Pavias, Lider në Itali në fushën mjekësore. Me një eksperiencë pune 2-vjeçare në një nga spitalet më prestigjozë në kërkimet gjenetike”


Orari:

Hapur
E Hene – E Shtunë: 07:30 – 16:30

Shërbime Emergjente!

Në raste emergjente, Planta është gjithmonë hapur për klientët e saj!

Këshilla Mjekësore!

Përpos analizave cilësore, në laboratorin tonë do të merrni edhe këshilla të ndryshme për një shëndet sa më të mirë!

Kujdes Maksimal!

Jeta e njeriut është shumë e rëndësishme, prandaj çdo analizë që kryhet në laboratorin tonë
është e një cilësie maksimale!

 

Opening Hours

Monday

7:30-16:30

Tuesday

7:30-16:30

Wednesday

7:30-16:30

Thursday

7:30-16:30

Friday

7:30-16:30

Saturday

7:30-16:30

Sunday

Pushim

Address

Our Address:

PLANTA Laboratory

GPS:

40.4608408, 19.4868488

Telephone:
Kontakto Shitësin