Me nje tradite te trasheguar e njohur ne qytetin Vlore .Ndërsa në ditët e sotme, pastiçeria mbetet e njohur për ëmbëlsirat e shijshme të tilla si: tortë dasmash, tortë ditëlindjesh, akullore dhe të gjitha ëmbëlsirat tradicionale.

Address

Our Address:

pasticeri merkuri

GPS:

40.4647487, 19.4880928

Email:

-

Web:

-