Panoramë Shijesh në Vlorë

Shërbim i ushqimit të shpejtë me produkte të freskëta dhe cilësi të garantuar e cila ofron shërbimin taxi në të gjithë qytetin e Vlorës.

Po rendisim disa nga ushqimet dhe çmimet kryesore.

Sufllaqe

Nr Emërtimi Çmimi
1 Sufllaqe 180
2 Sanduiç 200
3 Pite të mbuluara 300
4 Pula të pjekura 500
5 Qafë gici 1400/kg
6 Shishqebap 100 /copa
7 Paidhaqe 1400 /kg
8 Sallata mix 250

 

Të gjitha këto shërbime si dhe shumë shërbime të tjera ofrohen në ambientin tonë si dhe shërbimi taxi në Panoramë Shijesh është FALAS!!

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat tanë të telefonit.

PANORAMË SHIJESH JU MIRËPRET !

Opening Hours

Monday

10-00:30

Tuesday

10-00:30

Wednesday

10-00:30

Thursday

10-00:30

Friday

10-00:30

Saturday

10-00:30

Sunday

10-00:30

JENI TË MIRËPRITUR NË PANORMË SHIJESH

Kontakto Shitësin