– Ofrojmë produkte ushqimore të konsumit të përditshëm, sallameri, bulmet, produkte higjenike, pije alkolike dhe verëra, lëngje frutash, paketa cigare të markave të ndyshme,…

Opening Hours

Monday

06:00-24:00

Tuesday

06:00-24:00

Wednesday

06:00-24:00

Thursday

06:00-24:00

Friday

06:00-24:00

Saturday

06:00-24:00

Sunday

06:00-24:00

Address

Our Address:

marketi im vlore

GPS:

40.45671114017331, 19.48743800379225

Telephone:
Email:

-

Web:

-