Klinika dentare Arber Llanaj

Shërbime:

  • Implante
  • Ura porcelani
  • Zirkon
  • Heqje Kirugjikale
  • Mbushje Gr 1,2,3
  • Aparate ortodontike

Në klinikën tonë do të gjeni një shërbim Cilësor dhe me çmime të arsyeshme. Cilësia e materialeve është e Garantuar.

 

Opening Hours

Monday

08-13&16 :30 -20:30

Tuesday

08-13&16 :30 -20:30

Wednesday

08-13&16 :30 -20:30

Thursday

08-13&16 :30 -20:30

Friday

08-13&16 :30 -20:30

Saturday

08-13&16 :30 -20:30

Sunday

Mbyllur

Në rast se klinika është e mbyllur mund të na kontaktoni në nurmat tanë të telefonit.

Address

Our Address:

Vlorë RRuga mustafa Bello

GPS:

40.461218161674, 19.490991219574

Telephone:
Web:

-

Kontakto Shitësin