INTERLONDON- CENTER

Ne kujdesemi për ju qe të mos ju mungoj gjë.

PROGRAMIME FAQES WEB REKLAMUESE, ONLINE, SHOP ETJ. HOSTING. DOAMIN. APLIKACIONE WEB.

SERVIS KOMPJUTERASH, LAPTOPËSH, AKSESORE, PROGRAMIME. ANTIVIRUS ME LICENC

KANCELARI

PAJISJE PËR ZYRAT DHE ARTIKUJ PËR BIZNESET

Opening Hours

Monday

09-22

Tuesday

09-22

Wednesday

09-22

Thursday

09-22

Friday

09-22

Saturday

09-22

Sunday

09-22

Për çdo informacion mund të na shkruani në adresat tona elektronike apo duke kontaktuar me numart tanë të telefonit... INTERLONDON-CENTER VLORË

Kontakto Shitësin

Our Useful Features & Services

Ndërtim Web Faqesh

Kushdo që ka një biznes, duhet të mendoje për një website të dizenjuar mirë dhe në mënyrë profesionale. Arsyeja kryesore për ta pasur faqen tuaj në internet është sepse ajo qëndron ne çdo moment e hapur gjatë 24 orëve. Duke mundësuar informacione për biznesin tuaj në çdo moment. Faqja e internetit ju përfaqëson në çdo kohë , duke ju përgjigjur të gjitha pyetjeve që ofron biznesi juaj. Ofron shërbime në çdo moment edhe në kohën kur ju nuk jeni në Biznesin tuaj. Website është një reklamë e fuqishme edhe pa shumë shpenzime që mund të shihet e merret informacion për biznesin në çdo cep të globit. Qellimi jonë është të krijojmë një web sa me profesional dhe sipas çdo kërkese të porositur nga klienti me kosto sa më të përballueshme. Regjistrimin domaini (al .com, .org, .net, .info etj); Regjistrimin e domani me C-panel; Instalime dhe konfigurime të aplikacioneve si: WordPress, Presta Shop Drupal, Joomla, Opencart, Mambo etj; Mundësi zgjedhjeje midis një shumëllojshmëri temash; FTP Acounts unlimited (Përdoruesa trasferimi pa limit) ; Backups manual dhe automatic në Google Driver (Ruajtje të dhënave aotomatike dhe ruajtje manuale ); Unlimiteded GB of space SSD (Hapësire pa limit në faqen tuaj); Subdomains pa limit (nën domin pa limit); Website me ip statike (ip të pa ndryshume) ; SSL Certifikat (Certifikatë sigurie) ; Sistem i thjesht për tu përdorur dhe për tu rifreskuar nga vetë klienti; Trafik: Unlimiteded (trafik pa limit); Zgjedhje menu me shumë nivele; Përshtatshmëri për çdo pajisje (pc, tablet, smarphone) Adresa pa limit (shembull: admin@emribiznesit.com) Ndërtim i faqeve multimediale me foto, video; Statistika të shikimeve dhe mundësi monitorimi dhe siguri të lartë; Forma kontakti të ndryshme (mund të dërgosh e-mail nga faqja e kontaktit, mbështetje online për klientët); Mundësi për përdorues me aksese të veçanta; Punime në MYSQL, PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash; Reklamimi i faqes tuaj në rrjetet sociale falas; Reklamimi të faqes sipas kërkesë në : Google Adwords, Facebook , Linked, Instagram etj ; Mirëmbajtja e faqes Faqja juaj e internetit mund të jetë tashmë tërheqëse, e angazhuar dhe e optimizuar për motorët e kërkimit, por ju nuk dëshironi që të shqetësoheni për ruajtjen përditësimin dhe reputacion e saj. Ne e kuptojmë! Në Interlondon-Center ne mund të kujdesemi për mirëmbajtjen e faqes për ju, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për mbajtjen e faqes tuaj të përditësuar dhe të optimizuar. Ne kemi drejtuar në numër shumë të madh faqesh dhe klientësh dhe duam të rrisim atë numër duke u kujdesur edhe për ruajtjen dhe sigurinë e saj. Ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes së internetit të cilat mund të: Sigurohuni që faqja juaj e internetit përditësohet me ndryshimin e kërkesave Japim qasje në një panel në internet që mund të dërgoni lehtësisht përditësimet tuaja, duke lejuar një anëtar të ekipit tonë të kujdeset për çdo ndryshim për ju menjëherë. Bëjëm përditësime në ueb faqe për të plotësuar nevojat e përmbajtjes së faqes tuaj, duke përfshirë (por sigurisht jo vetëm) përmirësimet e përgjithshme të faqes, përditësimet e produktit / shërbimit, specialitetet e faqeve shop dhe mirëmbajtjen interaktive. Për më shumë informacione na kontaktoni duke klikuar tek faqja jonë e kontaktit. ose në faqen tonë të supportit. Ju falenderojm që na zgjodhët!!! INTERNET LONDON CENTER NDËRTIM FAQESH INTERNETI , INTERLONDON-CENTER

Servis Pc

DISA NGA SHËRBIMET QË OFROHEN NË SERVISIN TONË! Formatime, Programime të ndryshme; Instalimin e Sistemeve Operative si: , Windows 7,8,10, 32 dhe 64 bit, Linux, Mac, Android etj; Instalimin e Sistemeve Mac, Linux si dhe Instalimin e dy sisteme njëkohësisht ; Riparimin e Sistemit Operativ të dëmtuar; Windows 7,8,10 32 dhe 64 bit, Linux, etj Instalim të programeve Profesionale sipas kërkesës; Instalimin e Programeve për menaxhim Bare, Restorante, Farmaci Supermarket, Institucione Buxhetore etj ; Instalimin e programeve të kontrollit në distance për Salla internet, Bare,etj. Si dhe programe regjistruese e monitoruese; Instalimin e Kontrollit Prindëror; Instalimin e Programeve Profesionale Krijuese ; Instalimin e Antiviruseve të licencuar si : Kaspersy, Nod 32, Norton, Mcafe, etj; Ndërtimin e Sallave te Internetit, bashkë me programet dhe lojërat e nevojshme; Ndërtimin e Lidhjeve në Institucione si dhe të gjitha Programet përkatëse; Zëvendësimin e pjesëve hardwer të dëmtuara; Zëvendësimin e pjesëve hardwer të dëmtuara për Laptop; Zëvendësimin e Hardiskut të dëmtuar si dhe ruajtjen e sigurtë të informacioneve; Heqjen e passwordit të sistemit dhe të biosit; Pastrim të Pc Desktop dhe Laptop; Ndërrim ekrani për Laptop si dhe ndërrim fshi të ekranit ; Riparim të Motherboard; Suport online; Si dhe shumë shërbime të tjera, sipas çdo kërkese të klientit. Për çdo informacion mund të kontaktoni në faqen tonë të kontaktit duke klikuar KËTU ose në faqen tonë të suportit duke klikuar KËTU. Faleminderit!

Kanceleri

PAJISJE PËR ZYRAT DHE ARTIKUJ PËR BIZNESET Ne kujdesemi për zyrat dhe biznesin tuaj të mos i mungoj gjë; Dosje( me mekanizëm, kuti konference, plastike, me llastik,arkivi, qese xhelatinë, A4.); Makina dhe kapse dokumentesh të madhësive të ndryshme; Mbajtëse kancelarie e mjetesh të zyrës; Makina skoçi (ngjitës) dhe ngjitës të madhësive të ndryshme; Sete me të gjitha mjetet e nevojshme të punës; Makina llogaritëse nga më të thjeshtat deri tek më të ndërlikuarat; Hapëse dokumentesh të llojeve të ndryshme; Vula formuese, Vula dixhitale, bojë vule, hapëse vrimash, korrektorë, kolor evidentues, për letër dhe dërrase, xham, metal; Cd, Dvd të markave të ndryshme; Letër A4, A3 të gramaturave dhe ngjyrave të ndryshme; Kapak plastik dhe kartoni A4,A3 , të ngjyrave të ndryshme; Letër për kasa fiskale dhe printer termik të përmasave të ndryshme; Blloqe dhe axhenda të madhësive dhe përmasave të ndryshme; Fletë dalje/hyrje, mandat, pagese/arkëtimi, bllok bar kafe/restorant; Menu për lokal/restorant të përmasave të ndryshme;