Hotel Vlora International i vendosur ne qendren e qytetit, 50 m nga deti eshte vendi ideal per te shijuar pamjet fantastike e gjirit te Vlores.

Hotel Vlora International ofron komoditet dhe kenaqesi per turistet, gjithashtu dhe per vizitoret e biznesit qe zgjedhin Vloren per te permbushur kerkesat e tyre.

VLORA – INTERNATIONAL ofron gjithashtu një sallë koferencash me të gjitha pasijet bashkohore (e cila përfshin laptop, projektor etj), një palestër, pishine të brendshme dhe mjaft pajisje të tjera duke e bere atë një vend të përkryer për takimet e punës.

 

Opening Hours

Monday

24

Tuesday

24

Wednesday

24

Thursday

24

Friday

24

Saturday

24

Sunday

24

Kontakto Shitësin