Hotel Royal ndodhet ne Radhime me nje largesi vetem prej 1 minute nga bregu i detit.Hoteli ofron ambjente komode dhe teper te rehatshme per te kaluar disa momente relaksuese larg rremujes dhe zhurmave.Hoteli ofron tre tipe te ndryshme te dhomave si dhome dopio,dhome treshe,dhome katershe.

Restoranti

Restoranti Royal ofron ambjente komode dhe sherbim cilesor. Restoranti ndodhet ne katin e pare te hotelit ne drejtim te detit duke ju dhurar nje pamje madheshtore gjate kohes te ciles ju jeni duke drekuar ne pranine e miqeve ose te afermve tuaj.Restoranti eshte i ndare ne dy ambjente, pra ju mund te zgjidhni te drekoni ne ambjentet e brendshme ose te jashtme te restorantit.

Specialitetet tona

Ne restorant Royal me nje largesi vetem 25m nga deti sigurisht baza e ushqimeve tona jane prodhimet e detit por gjithashtu ju mund te shijoni specialitetet e mrekullueshme te kuzhines shqipetare.

Hotel

Hotel me tre yje i vlersuar nga agjensite me te mira nderkombetare. Dhomat jane teper komode dhe te arreduara ne menyre bashkekohore

Plazh Privat

Plazhi ndodhet vetem 20m larg hotelit. Uji i kristalte dhe rrezet e diellit do te ju bejne te dashuroheni me kete vend teper special.

Kontakto Shitësin