Hotel me kater yje i cili ndodhet ne nje pozicion mjaft te favorshem afer qytetit si edhe afer bregdetit fantastik te Vlores. Standarte plot finese dhe cilesi te kategorise kater yje me nje tarrace te krijuar enkas per relaksin e klienteve ku perfshihen: pishina,restoranti me nje guzhine plot specialitete te larmishme,bar relaksues dhe wi-fi free ne cdo moment.Panorama qe te ofrojne keto hapesira eshte magjike 360 grade ne cdo drejtim te Vlores si Karaburuni,Sazani,Kanina etj.
Dhomat jane te nje cilesie superiore plot finese te cilat fillojne nga ato baze deri tek suitat e rafinuara te Regina City

Kontakto Shitësin