Diamond Hill Hotel&Spa

🔼Kompleks turistik Italo-Shqiptar
🔼SPA-Sherbime relaksi dhe bukurie
🔼Kend Lojerash per femije
Adresa: Vlore, Uje te Ftohte

Address

Our Address:

diamond hill vlore

GPS:

40.4161996, 19.4858364