Choco Bar mundohet të sjellë cilesinë dhe natyralitetin. Një ambjent ku mund të filloni diten tuaj, një ambjent ku mund të jetë pikëtakimi me miqtë tuaj, një ambjent ku mund të kujtoni femijerine tuaj…

Address

Our Address:

choco bar vlore

GPS:

40.4639181, 19.489664

Telephone:
Email:

-

Web:

-