Big Market, arrin mbi 100 Supermarkete ne Shqiperi:
Rrjeti i supermarketeve lider ne Shqiperi, Big Market permbush me sukses targetin e tij per tu bere plot 100 supermarkete dhe tejkalon pritshmerite e rritjes per tu gjendur prane cdo klienteve te tij ne te gjithe vendin. Falenderojme te gjithe klientet tane qe jane pjese e familjes Big Market prej vitesh dhe zgjedhin te sherbehen cdo dite nga stafi jone.
Ne 16 Dhjetor Big Market festoi fundvitin me mbi 100 Supemarkete dhe tashme me nje staf prej 1300 punonjesish ne gjithe Shqiperine.

SHIKO OFERTAT NË BIG MARKET

Kontakto Shitësin