Autoshkolla DERVISHAJ
Adresa: Tek Albano&Romina
Rr: Hasan Kushta
Cel : 0692648007
Kryqezimi Kali trojes,transballkanike.

Autoshkolla Dervishaj. Me eksperienc shumë vjeçare , paisjen me patentë me ing. të kualifikuar dhe instruktor shumë vjeçar i kualifikuar.

JU MIREPRESIM.

Opening Hours

Monday

08-22

Tuesday

08-22

Wednesday

08-22

Thursday

08-22

Friday

08-22

Saturday

08-22

Sunday

08-22

Address

Our Address:

Vlore Albano e Romina

GPS:

40.461569169129, 19.484119400078

Telephone:
Email:

-

Web:

-