Albawood eshte nje kompani qe operon prej disa vitesh ne jugun e Shqiperise,ne qytetin e Vlores, ne Narte. E themeluar me qellimin kryesor te tregetoje nje game te gjere produktesh te lendes drusore , te ndara ne kategori dhe dimensione te ndryshme.

Address

Our Address:

albawood vlore

GPS:

40.45938659999999, 19.48291549999999

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-