Showing 2 from 2 Items

Count:
Sort by:
Order:

Vizioni yne Logo e shkolles PerlaTë njohësh jetën e një shkolle duhen shumë vite. Kur njeh zanafillën e saj, fëmijërinë, pjekurinë, shpreson dhe beson shumë te ajo shkollë. Në 15 vitet e ekzistencës së saj, Shkolla Jopublike Perla, ka patur dhe ka…